Noticies Mitjans

EL NOSTRE JARDÍ S’OMPLE DE COLORS

Amb la primavera, el jardí de la nostra escola s’omple de flors. Avui els infants del cicle 1-2, hem fet una plantada de geranis i rosers.

Abans de començar, ens han explicat que les plantes necessiten d’una cura: la terra, l’aigua, el sol i el mimitos.

Desprès, hem sortit al jardí i entre tots/es hem fet la plantada. Cadascú ha triat com col.laborar respectant sempre l’interès dels altres.

El nostre jardí llueix com el sol de primavera!

AUDICIÓ DE COLORS

Com activitat cloenda del conte de l’Elmer, el cicle 1-2 ens hem reunit a la classe verda per gaudir d’una audició.

La música, la llum i el color ens han transportat a un ambient màgic!

PER CARNAVAL TOT S´HI VAL!!

Durant els dies previs a carnaval en el vestibul van aparèixer un racó de disfresses i complements on podem trobar barrets, ulleres, collarets, …

Un dia, tot el cicle de mitjans hem sortit per disfressar-nos i fer gresca.

Un altre dia, ja dintre les classes, hem manipulat confetti i teles de diferents textures, a més ens hem maquillat.

Classe groga i vermella:

Classe rosa i verda:

Com a cloenda a la setmana de carnaval tots i totes ens hem trobat en la classe verda per gaudir de l’audicio de les manetes, unes mans blanques balles al so de la música, i l’audició del paraigües, un moment màgic on tots i totes ens hem quedat amb ganes de més.

 

 

NOMÉS UN TROSSET

 

Desprès de tornar de les vacances de Nadal i retrobarnos amb els nostres companys hem començat a treballar el conte: “Només un trosset”; a partir del cual hem pogu descobrir i experimentar un munt de coses.

 

Per començar, dintre de cada classe, les educadores hem explicat el conte, desprès cada classe ha pogut gaudir-ho en primera persona, hem deixat al seu abast el conte on ells, sempre que volen el poden mirar, fullejar, i fins i tot fer una petita representació amb els ninos del conte.

Dintre de cada classe, i adaptat a cada nivell evolutiu dels nens i nenes, hem fet diferents propostes plàstiques, han pogut pintar la neu.

A més hem experimentat amb farina i cotó fluix.

Un altre dia ens vem trobar tots els nens i nenes del cicle en la classe verda, ens vem trobar un ambient relaxat, amb musica i l’espai amb poca llum. Al so de la música va apareixar la titella del vent movent-se al so de la música, tots i tots es van quedar bocabadats demanant més.

Com a cloenda, un altre cop ens vem retrobar en la classe verda per gaudir de la representaciño del conte, on, fins i tot, al final del conte va nevar i tot!

 

 

 

 

 

 

 

L’ADAPTACIÓ

Benvingudes famílies a l’espai del cicle 1-2 anys!

En aquest apartat podreu trobar imatges, noticies, informació … del dia a dia així com propostes portades a terme per aquesta etapa: L’adaptació.

Desprès d’haver passat el procés d’adaptació tant per part dels infants i  families, com els seus educadors/es,  a poc a poc va  arribant la clama. Com ja sabeu aquest període de temps es necessari i a la vegada amb molts neguits i inseguretats, ja que es un moment de descoberta, de conèixer nous espais, crear nous vincles, la separació del nucli familiar…..tant pels infants nouvinguts a l’escola com per aquells que ens vam retrobar desprès de les vacances d’estiu.

Com heu pogut observar, l’ambient de nerviosisme i plors envers a el desconegut, ha anat convertint-se de mica en mica en moments de clama, seguretat, confiança podent així gaudir dels diferents moments del dia a dia.

Us deixem un recull d’imatges del cicle 1-2, que reflecteixen com es van viure els primers dies a l’escola.