El vestíbul

El vestíbul, a més a més de ser l’espai per on entrem i sortim cada dia de l’escola, és també un espai on sortim a jugar en petits grups i el nostre pati interior els dies de pluja. Donades les seves dimensions, l’equip va pensar en crear racons amb diferents propostes adequades a les edats dels nens i nenes de l’escola bressol i a les seves families.
Aquests racons són:
  • Racó de famílies: Aquest és un espai on les famílies poden  trobar informacions generals d’escola, articles d’interès, els projectes que van creant l’equip educatiu… és un espai per poder seure tranquil·lament, conversar i compartir vivències i experiències.

  • La placeta del Solsolet: (en construcció)
  • Racó de la biblioteca: La biblioteca de l’escola, disposa d’un ampli ventall de contes per a que els infants puguin gaudir d’històries ben divertides i diverses. És un espai on els nens/es poden sortir al llarg del matí a mirar contes o bé a escoltar-los narrats per les seves educadores. La biblioteca disposa d’un servei de prèstec per a les aules.
  • Racó d’experimentació (en construcció)
  • Racó de plàstica (en construcció)
A més a més dels racons que estem creant, el vestíbul també és un punt de trobada i un espai de reunió que ens permet celebrar festes.