Concert de Nadal, Residència Sophos.

Continuem amb les nostres tradicions d’escola, els nostres veïns i veines de la Residència Sophos ens venen a cantar nadales. Com cada any, ens esperen al vestíbul, amb els seus barrets de Pare Noel i els seus instruments, per fer-nos ballar i gaudir d’un moment molt especial!!

És una experiència molt bonica poder veure els més grans i els més petits del nostre poble compartint una estoneta màgica, i desitjant-se felicitat per les festes que just arriben aquests dies. Per acomiadar-nos d’ells fem un intercanvi de regals, els nostres infants els hi regalen una postal amb imatges d’un dels tallers que van venir a fer conjuntament, i el avis i àvies ens obsequien amb una postal i un ram de Nadal, que podeu veure al Racó de Famílies.

Ha estat un plaer tornar a tenir-los aquí, ens emociona molt poder col·laborar amb la Residència Sophos i tirar endavant un projecte tan ric i entranyable.

Moltes gràcies , de nou, a les seves treballadores per l’esforç i l’afecte que posen en cada proposta compartida. Fins la propera!!