Cloenda del curs 2019/2020

Estimades famílies,

Ha arribat el dia que finalitza el curs escolar, aquest curs tan atípic i difícil per a tots i totes.

Ens hem pogut acomiadar a través de les pantalles i, en alguns casos, ens hem pogut mirar als ulls a la porta de l’escola i desitjar-nos bon estiu, però tot i així ens queda alguna cosa a dintre, una tristesa gran de no haver pogut viure aquests darrers mesos amb la majoria de vosaltres.

El Confinament i tota la situació que s’ha donat arrel d’ell, ens ha obligat a reinventar-nos, ens ha obligat a deixar de tenir el contacte que nosaltres creiem indispensable per fer escola. L’acompanyament que hem anat fent per aquí i per la KinderTIC ha estat la única manera de saber com estàveu, i també hem cregut convenient no anar més enllà per respectar les situacions familiars de cadascú, que en tots els casos han estat, com a mínim, complicades. Esperem, doncs, que us hagueu sentit acompanyades.

L’equip de l’escola, per la nostra part, estem molt agraïdes de totes les mostres d’afecte que hem estat rebent per part vostra i hem aprés moltíssim de tot això, sentim de tot cor que la nostra tasca no és satisfactòria ni completa sense poder acompanyar als vostres fills i filles en el seu dia a dia.

A tots i totes les que torneu al setembre, us esperem amb molta il·lusió i moltíssimes ganes de reprendre tot el que no hem pogut viure junts, als que marxeu a P3, a l’escola dels grans!!, us enyorarem especialment i el Sol Solet sempre serà casa vostra.

Bones vacances de part de tot el personal de l’Escola Sol Solet.

I recordeu, teniu tot el mes d’Agost per anar entrant a les diferents pàgines de la web, les de cicles, les de classes…i així recordar els moments viscuts i descarregar-vos aquelles fotografíes que més us agradin.