CAGA TIÓ!!

Aquests dos darrers dies d’escola de l’any 2019 estan plens de sorpreses i emocions!! Ahir tots els infants del Cicle Mitjans i Grans, van sortir al vestíbul a fer cagar el Tió, i és que ha estat menjant tant i tant que s’havia fet enooOOoorme!! Així que les classes van preparar-se amb uns pals i van sortir a cantar i a picar ben fort!!

Avui ha estat el torn dels més petits i petites de l’escola, que han tingut una sessió de Caga Tió més recollideta a la classe.

Quina experiència més divertida!! El Tió s’ha comportat genial, ha cagat moltíssimes coses per les classes: turrons i neules, unes postaletes de Nadal molt maques, contes per poder tenir a la Biblioteca de l’escola i algunes joguines.                                    Moltes Gràcies Tió, et desitgem un bon viatge cap a la muntanya i t’esperem l’any que ve!!

També volíem agrair a totes les famílies que vau col·laborar en la venda de llibres de Sant Jordi, ja que amb els diners que vam recaudar hem pogut invertir en els contes que ha cagat el Tió!!